Machines voor het maken van zeep - Small Soap Machines

Go to content

Machines voor het maken van zeep

ZEEPMACHINES
Wij leveren zowel complete kleine zeepafwerkingslijnen als individuele kleine ZEEPMACHINES aan kleine bedrijven en ambachtslieden. Deze zeeplijnen en zeepmachines zijn bestudeerd om met zeepnoedels te werken. De standaard zeepafwerkingslijn bestaat uit de zeepmixers die zeepnoedels kunnen mengen met parfum en kleurstoffen, de zeepextruders om het stuk zeep te verfijnen en te extruderen en de zeeppers om zepen te stempelen.
In de zeepmenger worden de zeepnoedels, parfum en kleurstoffen gemengd. Na het mengen kan de zeepbasis worden verfijnd en geëxtrudeerd met de zeepextruder (ook wel zeepplodder genoemd). Het geëxtrudeerde lange stuk zeep wordt gesneden en gestempeld met een van onze zeeppersen
We kunnen op verzoek van de klant een aangepaste oplossing bestuderen, ook voor een kleine extruder voor toilet, wc-blok / randblok en kleine extruder voor kleimodellering en deegmodellering en machines voor het maken van shampoobars.

ZEEP EXTRUDER
De zeepextruders (ook wel zeepplodders genoemd) zijn bestudeerd om de verwerkte zeep (zeepnoedels + parfum + kleurstof) uit de mixer te verfijnen, samen te persen en te extruderen.
De extrusiekegel zorgt voor de extrusie van een verdicht stuk zeep. Het verwarmingssysteem van de zeepextrusiekegel is hetzelfde als een industriële zeepextruder om een staaf met een glad oppervlak te produceren. Dankzij het koelcircuit kunnen de SE zeepextruders continu werken zonder capaciteitsvermindering, zoals gebeurt bij zeepextruders zonder circulerend koelsysteem. De extrusieschroeven hebben een diameter van 80 of 120 mm; Deze laatste maat is niet alleen onderzocht om de productie te verhogen (vergeleken met standaard kleine extruders), maar kan ook een zeer compact stuk zeep produceren met een gewicht tot 150 g.
Wij leveren twee modellen zeepextruders:
Zeepextruders SE-80 SIMPLEX en SE-120 SIMPLEX, die een geboorde plaat bevatten om de zeep af te werken en te homogeniseren en een vormplaat volgens klantspecificaties.
Zeepextruder SE-120 DUPLEX, bestaande uit twee SIMPLEX aangesloten op een vacuümkamer. In de eerste fase wordt een geboorde plaat geassembleerd voor het verfijnen en homogeniseren van de zeep, terwijl in de tweede fase een extrusiekegel wordt geassembleerd om het stuk zeep te extruderen door middel van een matrijsplaat volgens de specificaties van de klant.
STEMPELMACHINE VOOR ZEEP
De kleine zeeppersen (ook wel zeeppersmachines genoemd) worden bestudeerd om zeepblokken met reliëf in verschillende vormen (rechthoekig, ovaal, rond) te produceren, uitgaande van de geëxtrudeerde zeepblokken. Onze zeeppersen zijn inclusief een stempelgereedschap (zeepmal) volgens klantspecificatie bestaande uit: 1 onder- en 1 bovenmal met centreerpennen volgens klantspecificatie (gewicht, afmetingen en vorm).
Op verzoek leveren wij ook extra zeepvormen (zeepvormensets) voor het maken van verschillende zeepvormen.
Voor het maken van embossed zeepblokken leveren wij twee verschillende soorten kleine zeeppersen:
De MSP-500 handmatige zeeppers wordt gebruikt voor het stempelen van tapeloze ovale toiletzeepstaafjes en kleine ronde of rechthoekige hotelzeepstaafjes.
PSP-1000 en PS-2000 pneumatische zeeppersen zijn ontworpen voor het stempelen van tape en tapeloze toiletzeep en hotelzeep.
Back to content