MASINI FABRICAREA SAPUNULUI - Small Soap Machines

Go to content

MASINI FABRICAREA SAPUNULUI

MASINI FABRICAREA SAPUNULUI
Capacitatea de 50 kg/h - 150 kg/h este linia mică de producție de săpun necesară în multe țări producătoare de săpun. Poate face săpunul de toaletă și săpunul de rufe Echipamentele principale includ mixer, laminor, mașină de rafinare, plodder, mașină de ștanțat și tăiat, transportoare etc. Uzina de producere a săpunului ocupă mai puține terenuri și consum redus de energie și are nevoie de mai puțini lucrători pentru a opera. Oferim servicii tehnice pentru îndrumarea instalării, punerii în funcțiune și instruirea. Vă vom oferi sfaturi profesionale pentru stabilirea atelierului.

Mașină de extrudare sapun
Extruderele de săpun (numite și Soap Plodders) sunt studiate pentru a rafina, omogeniza și extruda săpunuri, provenite din mixerul de săpun. (taitei cu sapun + parfum + culoare).
 
Conul de extrudare asigură extrudarea unui săpun compactat. Sistemul de încălzire al conului de extrudare este același cu un extruder de săpun industrial, pentru a produce o tabletă de săpun cu o suprafață netedă. Datorită circuitului de răcire, extruderele noastre de săpun pot funcționa continuu fără a scădea Capacitatea.
 
Șuruburile de extrudare a săpunului au un diametru de 80 sau 120 mm; această ultimă dimensiune nu este doar studiată pentru a crește producția de săpun, dar este și capabilă să producă un săpun foarte compactat de până la 150g greutate.
 
Extruderele noastre de săpun sunt complete cu Automatic Refining Group: o placă găurită cu lame pentru a omogeniza foarte bine săpunul cu aditivii utilizați în fabricarea săpunului.
Mașini șampon solid
Aparate pentru batoane de șampon solide.
Datorită experienței noastre acumulate în testarea a numeroase formule de șampon solide cu aparatele noastre, am dezvoltat o serie de aparate studiate pentru fabricarea batoanelor de șampon. Există trei moduri în principal de a produce batoane de șampon solide:
Pornind de la baza de batoane de șampon gata, sub formă de tăiței/fulgi.
Proces la cald pornind de la SCI (Sodium Cocoyl Isethionate) în pulbere sau granule, care este principalul ingredient pentru șampon, și adăugând aditivi și parfumuri.
Proces la rece pornind de la SCI (Sodium Cocoyl Isethionate) sub formă de pulbere sau granule, care este principalul ingredient pentru batoanele de șampon, adăugând aditivi și parfumuri.
1. Șampon solid fabricat din SYNDET NOODLES
2. Sampon solid fabricat din pulbere/granule + aditivi
3. Sampon solid fabricat din pulbere/granule + aditivi prin PROCES LA RECE
Mașină automată de tăiat săpun
 
TĂIEȚIILE AUTOMATICE DE SAPUN EPC-60 și EPC-120 au fost dezvoltate pentru a tăia săpun extrudat în mod automat. Aceste mașini de tăiat săpun asamblează un Encoder electronic pentru a măsura lungimea săpunului și dă semnalul către PLC pentru a tăia săpunul extrudat continuu, în săpunuri cu lungimea setată.
 
Mașinile de tăiat săpun EPC-60 și ECP-120 sunt studiate pentru a modifica lungimea săpunului tăiat în timpul producției, fără a opri mașina.
 
Lama de tăiere a săpunului și cilindrul pneumatic sunt asamblate pe același grup care se mișcă cu aceeași viteză ca săpunul extrudat, pentru a asigura o tăiere verticală precisă a săpunului.
 
Cutterul pentru săpun EPC-120 asamblează un transportor cu bandă cu viteză reglabilă.
 
OPȚIONAL: Grup de relief cu o inserție personalizată pentru a imprima sigla clientului sau scris pe fața superioară a săpunului tăiat.
Back to content